ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ 2020 (ΕΩΣ ΚΑΙ 02/07/2020)

(Μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες που παραθέτουμε και παρακάτω με μορφοποίηση σε αρχείο word εδώ: https://drive.google.com/…/1pZnriDaiWGJ2imw-PpOFBloYJ…/view…)

Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας e-eggrafes.

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων ΓΕ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Με βάση τη σχετική εγκύκλιο:
«Μετά την οριστική κατανομή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ ή ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19 οφείλουν να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/. και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σχολική μονάδα ή να παρουσιαστούν, κατόπιν συνεννόησης, για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή τους, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση: Για τα ΓΕ.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.»

Κατά συνέπεια οι μαθητές που προέρχονται από το 1ο Γυμνάσιο ΕΧΕΔΩΡΟΥ (Γυμνάσιο Σίνδου) και οι μαθητές του σχολείου μας που ανανεώνουν την εγγραφή τους θα μας στείλουν με email (υπάρχει στο αρχείο word, link του οποίου φαίνεται στην αρχή αυτής της ανάρτησης – mail@lyk-sindou.thess.sch.gr) ή σε περίπτωση αδυναμίας θα μας φέρουν κατόπιν ραντεβού (τηλ. 2310-799912) τα εξής:

1) Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης,
2) Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα (με στυλό ή ψηφιακά) – επισυνάπτεται το έντυπο σε word και pdf.
3) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου ταυτότητας του/της μαθητή/ριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου εγγραφής – αφορά τους νέους μαθητές, που έρχονται φέτος από το Γυμνάσιο.
4) Ατομικό Δελτίο Υγείας, την 1η σελίδα του συνημμένου εντύπου – εάν υπάρχει πρόσφατο, αφορά τους νέους μαθητές, που έρχονται φέτος από το Γυμνάσιο.

Το τελευταίο δικαιολογητικό μπορεί να δοθεί και μέσα στο Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και τις 30 Ιουνίου το ωράριο λειτουργίας του σχολείου είναι 12:15 – 14:00, λόγω της διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Υπεύθυνη Δήλωση (σε Pdf και Word):
https://drive.google.com/…/1t2Dz3xYnYI8QIQcAPdkWzbdIc…/view…
https://drive.google.com/…/1Pq1d61fo0YkfUwhSJ4r6J2Hid…/view…

Ατομικό Δελτίο Υγείας:
https://drive.google.com/…/1B3HMpvwold4OrppViBjVMBdre…/view…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *