ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΕΛ ΣΙΝΔΟΥ 2021

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 υποδεχόμαστε και πάλι τις μαθήτριες και τους μαθητές μας για τη νέα σχολική χρονιά. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας του Covid-19, θα πρέπει να λειτουργήσουμε με συγκεκριμένες συνθήκες.

Συγκεκριμένα οι μαθητές μας θα προσέλθουν στο σχολείο 08.45. Αφού ανακοινωθεί το τμήμα και η αίθουσα που θα είναι ο κάθε μαθητής, στη συνέχεια θα μπουν στις τάξεις τους, όπου θα ελεγχθούν τα self test, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή τα πιστοποιητικά νόσησης. Να σημειωθεί ότι τις επόμενες φορές καθημερινά δεν θα γίνεται πρωινή συγκέντρωση στο προαύλιο, αλλά οι μαθητές θα μπαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους, όπως θα οριστεί.

Παρακαλούμε όλοι οι μαθητές να φοράνε μάσκες και να βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους. Ο Αγιασμός θα γίνει στις 09:30 στο προαύλιο με εκπροσώπηση των μαθητών, καθηγητών, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και του Δήμου. Το σύνολο των μαθητών θα παρευρίσκεται στις αίθουσες.

Στις αίθουσες θα δοθούν περισσότερες οδηγίες και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, συνεπώς τα παιδιά να έχουν μολύβι και χαρτί, για να σημειώσουν το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Θα δοθούν επίσης και τα βιβλία, οπότε καλό είναι να φέρουν οι μαθητές τις τσάντες τους ή κάποιο σακίδιο.

Επιπλέον πληροφορίες:

· Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο (παρά μόνο αν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη και καλό είναι μετά από ραντεβού. Επίσης να αποφύγουν να έρθουν τη Δευτέρα 13/9/2021)

· Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όλους τους χώρους του σχολείου χωρίς μάσκες.

· Αν κάποιος μαθητής δεν αισθάνεται καλά (πυρετό κι άλλα συμπτώματα) παρακαλούμε να μην έρχεται στο σχολείο. Είναι σημαντικό για την υγεία του ίδιου του παιδιού όσο και των άλλων παιδιών και εκπαιδευτικών.

Το ζητούμενο είναι η συνεργασία όλων μας για την αντιμετώπιση της κατάστασης που όλοι μας βιώνουμε. Η υγεία όλων μας είναι πολύτιμη.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *